ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062

22 дни до Световното първенство по футбол в Русия


Bgsport.shop
Остават три седмици до Световното първенство по футбол, което за първи път ще се проведе в Източна Европа, в Русия. 21вото издание на турнира ще започне на 14ти юни и ще бъде излъчено от БНТ в 18:00 българско време. Първият мач е между националните отбори на Русия и Саудитска Арабия. Градовете, които ще бъдат домакини са Москва, Санкт Петербург, Казан, Сочи, Нижни Новгород, Самара, Ростов на Дон, Екатеринбург, Калининград, Волгоград и Саранск. Купата е печелена 5 пъти от Бразилия, 4 пъти от Италия и от Германия, 2 пъти от Аржентина и Уругвай и един път от Англия, Франция и Испания. За първи път Италия няма да участва на Световно. На други страни ще им се случи за пореден път.

Мачовете ще се играят на 12 стадиона в 11 града. Ако имате желание да присъствате си пригответе между 1500 до 2000 евро за хотелска стая или 70 евро за палатка. Относно пътуването между различните дестинации, руснаците са измислили как да помогнат на феновете. Русия въвежда т.нар. Фен ID карта, която планира да раздаде на 2 млн. фена. След като закупят своите билети, които варират от 100 до 700 евро за мач и съответно до 1500 евро за финала, могат да се сдобият с фен картата. Тя им гарантира безвизово влизане в Русия, безплатно пътуване с влакове, автобуси и градски транспорт, безплатни експресни полети в дните на мачовете.

Бразилското световно беше най - скъпото първенство с похарчените 16 млрд. долара. Очаква се Русия да похарчи около 11,8 млрд. долара. Обучени са над 52 хиляди доброволци за Световното футболно събитие и около 400 хиляди души в сферата на строителството, хотелиерството, ресторантьорството и транспорта. Построени са осем стадиона и 95 тренировъчни игрища. Подготовката се е отразила на инфраструктурата на страната: пътища, водоснабдяване, канализация, здравеопазване, подновяване на железопътни станции, нови метростанции. По време на първенството ще има 360 културни и образователни събития в страната. Добрата подготовка на събитието ще се определи от компетентността на доброволците, качеството на организиране на събитието и мерките за сигурност. 77 % от руснаците вярват, че Световното по футбол ще подобри имиджа на страната.

МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни