ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062
Viber

3 продукта на намаление, които трябва да видиш!


Знаем, че днес е 138-ми август и е перфектното време да продължим да носим тениски и лятни дрехи.

Не е нужно да чакаш до “черния петък“, за да направиш страхотен ноемврийски подарък или да купиш нещичко за себе си.

Adidas TERREX TWO SHOES - BC0496 / Мъжки маратонки

Този невероятен Terrex модел на Адидас е на нова цена от 127 лева, като намалението е цели 42 лева. Наистина - спестяваш 42 лева!

Мъжките маратонки на германския производител са перфектни за есенно-зимния сезон и определено няма да сгрешиш като си ги купиш.

Puma ESS POLO - 838248-01 / Мъжка тениска

Винаги е точен момента за покупка на поло тениска. В този случай сме подбрали този модел на Пума, който можеш да носиш в ежедневието си. Няма значение дали излизаш навън или си стоиш във вкъщи.

Старата цена на Puma Ess Polo е 59 лева и е намалена на 33 лева. Спестяваш цели 26 лева. Според мен няма да съжаляваш, ако решиш да се сдобиеш с поло тениската.

Adidas QUESTAR FLOW SNEAKERS - F36255 / Мъжки маратонки

Моделите Questar Flow определено мога да кажа, че са любимите ми тук в BGSport.eu и сега са на страхотно намаление с минус 39 лева от предишната цена. Сега в сайта артикула струва едва 97 лева.

Няма какво толкова да му мислиш. Количествата са ограничени и някой друг, който чете тази статия може да те изпревари, а не искаме да бъдеш тъжен. Побързай и се сдобий с нови мъжки маратонки, мъжки тениски, мъжки спортни екипи или други артикули от нашия сайт.
МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2023, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни