ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062

5 супер свежи маратонки за бягане това лято


Обичаш да ходиш да бягаш? Имаш няколко маратона след себе си или тепърва ще започваш да ходиш да бягаш? Каквато и да е твоята мотивация – избрали сме 5 вида маратонки, с които да ходиш да тичаш за удоволствие (или дори професионално). Всички тези модели представени по-долу са налични в BGSport.eu. Надеждни, удобни и създадени с последни технологии от известните марки Adidas, Nike & Puma. Не един и два пъти сме споменавали, че правилния избор на мъжки маратонки Adidas, Puma, Nike е от изключителна важност. И така, да започваме!

Puma PACER NEXT SNEAKERS

Едно от най-новите попълнения към семейството на Пума – Pacer Next. Маратонките съчетават в себе си гъвкава подметка, която дава свобода за движение. Подметката е устойчива към износване. Системата, която се използва се нарича Softfoam и е създадена за мекота и комфорт.

Nike DOWNSHIFTER 8

Но какво, ако избраният ти маршрут е малко по-офроуд и извън обикновените пътища? Е, ще ти е необходима по-елегантна подметка с допълнително сцепление за бягане на скалисти и неравномерни терени. Новия модел на Nike – Downshifter 8 предлага стабилност и комфорт при всякакъв вид спорт и надеждност при различни натоварвания.

Puma SELECT IGNITE

Моделът Select Ignite на Пума е един от най-свежите варианти за маратонки за бягане този сезон. Притежават системите Ignite & Evertrack, които придават на стъоването мекота и комфорт. Системата Evertrack гарантира висока устойчивост към износване на подметката, както й придава уникална форма от пяна. Маратонките на Пума с технология Ignite обещават възвръщане на енергията след всяка твоя стъпка.

Puma ST EVO KNIT

Още един модел на Пума намира място сред опциите ни за бягане този сезон. Разбира се и този модел Evo Knit е известен със своето изключително удобство при стъпване, които ги прави много добри за тичане. Подметката е устойчива към износване и имат контрол на влагата, което ги прави още по-специални.

Puma FLEX T1

Flex T1 е един от моделите на Puma с модерен дизайн, отличаващ ги от останалите модели на пазара. Те са перфектни за бягане, като осигуряват страхотен комфорт и удобство чрез добре известната вече технология Softfoam.

Това са нашите предложения за тичане този сезон. Разгледай ги и избери своя модел мъжки маратонки от световноизвестните марки Adidas, Puma & Nike.


МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни