ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062

Ако Беър Грилс можеше да избира, щеше да избере тези тениски от BGSport


Всички сме чували за Беър Грилс или сме го виждали по телевизия Дискавъри. Но за тези, които все пак не са го чували – ще споделим. Истинското му име е Едуард Майкъл Грилс. Беър е британски пътешественик, експерт по оцеляване, автор на книги и телевизионен водещ.

Беър Грилс има своя собствена линия дрехи за оцеляване, но едно от нещата, които му липсват са така важните мъжки тениски и шорти. Ако мистър Грилс можеше да избира оригинални тениски и шорти – то той със сигурност щеше да предпочете някои от следните предложения на BGSport.eu.

Puma LIGA CORE TEE

За атлетичността си Беър Грилс има нужда от топ атлетична тениска, която да бъде от лека и качествена материя, подходяща за неговите приключения в джунгли и планини през лятото.

Именно за това, тук идва наход страхотната изчистена тениска Liga Core на Puma. Тя е един от най-новите модели на германския производител от сезон 2018/2019. С нея можете да получите гаранция за удобство и комфорт благодарение на системата Dry Sell.

Nike TIEMPO PREMIER

Tiempo Premier е една от емблематичните линии на Nike, които са най-големият производител на спортна екипировка в света за момента. Серията Tiempo определено би била изключително подходяща за личността на Беър Грилс и приключенията, в които постоянно участва британеца.

Тениските на Найки са леки и направени от висококачествена полиестерна материя. А благодарение на системата Dri Fit осигуряват сухота и удобство при спортуване или оцеляване в природата.

Adidas ESS TEE

И тук имаме един от най-интересните и изчистени дизайни на Адидас – модела ESS Tee. Тези, които следват един от най-големите инфлуенсъри у нас Емил Конрад – знаят, че той работи тясно с Адидас и тази тениска е една от любимите на влогъра.

Оцеляващата страна на Беър Грилс също би оценила до голяма степен ESS TEE на Adidas. Създадена от сто процента памук, моделът е с атлетичен стил и висококачествена изработка на германската компания.


МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни