ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062
Viber

Как да носиш червено: Стилистични съвети за червени спортни екипи


Обичате червеното, но не сте сигурни как да го носите?
Вземете вдъхновение и професионални съвети за стил как да носите червено, от смели изявления до ежедневни тоалети.

Увереността в цвета: перспектива на стилиста

Непогрешим цвят, червеното е въртене на глава във всяка стая. „Червеното е сила, скъпа“, казва Джордан Буут, моден стилист и главен редактор на списание Numéro Холандия. Буут обича цвета и вярва, че може да бъде ежедневен избор, когато си оборудван с правилните съвети.

С толкова много червени нюанси, които да опитате, възможностите за добавяне на цвят към гардероба ви са безкрайни. Boothe е фен на бургундските и тъмночервените цветове - цветове, които процъфтяват през есента и зимата. Но който и оттенък да изберете, първо погледнете формата. Философията на Boothe е, че добре прилепнало облекло, носено с увереност, ще изглежда страхотно, независимо от цвета. Втората стъпка е да стилизирате представеното облекло, като съчетаете парчета в цветове, които допълват червеното, а не сблъсъка.

Ако мисълта да обвържете червеното със собствените си дрехи ви кара да треперите, прибягвайте до цветното колело. Цветовете един срещу друг на колелото се допълват, така че ако търсите цветове, които се съчетават с червено, отговорите са нюансите на зелените и сините. За да не изглеждате като талисман на Коледа, добавянето на неутрални като бял, сив или черен цвят може да помогне за тонизиране на червеното и създаване на сплотен тоалет.

Как да носите червено за всяко ниво на комфорт

Ако това, което носите, е представяне на вашата личност, тогава ярко червеният цвят е цветът на безстрашните. „Ако сте готови да затворите стая, вие сте готови да привлечете вниманието - всички погледи към вас - трябва да носите червено“, заявява Буут. Но може би не сте готови да привлечете вниманието. Червеното не е задължително цветът на светофара, който идва на ум. Всъщност, със стотици различни нюанси на червеното, има по нещо за всеки в дълбините на този страстен оттенък. От плахото до смелото, следвайте тези съвети, за да преминете към носенето на червено в ежедневието си.

Потопете пръста си: Съвети за начинаещи за носене на червено

За тези, които не искат да се гмуркат дълбоко с пълна червена екипировка, потопете палеца на крака си с малко цвят. Започнете с малки пукнатини в червено, като калъф за телефон, чанта, шапка или обувки. Любимият начин за обуване на Boothe е като започнете с обувките си и след това преминете, за да разберете какво да облечете. При червените обувки изцяло черен атлетичен външен вид ще призове раздразнителна атмосфера, докато червените токчета с рокля ще го превърнат в бляскав момент. След като започнете да включвате червени дрехи в облеклото си, може да се изненадате колко уверени се чувствате в този ярък, смел оттенък.

Играйте с възможностите

Докато едноцветните тоалети работят заедно като монохромно изявление, всяко от тези парчета може да бъде съчетано с неутрални ежедневни дрехи като спортни панталони, дънки или съкратен резервоар за по-фин външен вид, който все още е в червено.

Ако имате чифт изящни червени панталони, можете да ги оставите да блестят със свежа бяла тениска и някои мокасини или токчета, или да отидете атлетично с кецове и качулка. В началото може да изглеждат непристъпни, но намирането на това какво да облечете с червените панталони е по-просто, отколкото изглежда.

И накрая, ако търсите какво да облечете с червена риза, закачена в гардероба ви, това може да е най-лесният стил на облекло. Независимо дали става въпрос за сатенена червена блуза, пурпурен графичен тройник или кестеняв пуловер, съчетайте го с любимите си дънки или черни дънки, някои забавни аксесоари и сте готови. Червеното е свързано с увереност, така че какъвто и вид да решите, зависи от вас да го притежавате.
Go Big, Go Bold

Boothe обича идеята да станете големи с червено, да оформите смел ансамбъл, като комбинирате различни нюанси на червеното, за да създадете едноцветен външен вид, който може да спре трафика. Това е за безстрашните, но за тези, които са готови, това облекло ще направи голямо модно изявление по възможно най-емблематичния начин.

Опитайте да вземете червеното с тези идеи и използвайте колекцията adicolor като вашата скачаща точка за обличане в живи, непримирими цветове.
 

МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2023, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни