ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062

Кои маратонки да изберем за началото на учебната година за нашето дете?


Първият учебен ден наближава с бясна скорост. Остават броени дни до началото на новия училищен период. Сега е перфектното време да подготвиш своя малчуган за старта на новата учебна година.

Освен задължителната раничка и новите дрешки, маратонките са друг важен елемент, който трябва да осигурим на нашето дете преди първия звънец.

Именно затова сме се погрижили ние от BGSport.eu, където искаме максимално да улесним всички родители. Няма нужда да обикаляш всички магазини в мола. Сега е по-лесно само с няколко клика на бутона.

Продължи да четеш, за да разбереш кои са нашите топ предложения за детски маратонки, които трябва да вземеш на своя малчуган.

Adidas ALTARUN K

Започваме с тези свежи модели на Адидас, в които детето ти ще се влюби от пръв поглед. Моделът Altarun е нов за марката и е от тази година - 2019. Маратонките на ADIDAS са със стелка ECOORTHOLITE и система ADIFIT за повече комфорт и за повече игри, а закопчаването е с лепки.

За момчета | За момичета

Adidas ALTA SPORT

Продължаваме с втория страхотен модел детски маратонки от Адидас - моделът Alta Sport. Те изглеждат невероятно за подрастващите, а удобството и комфорта са гарантирани. Детето ти ще се наслади на всяко тяхно носене и няма да иска да ги сваля.

За момчета | За момичета

Adidas OWN THE GAME SNEAKERS

А ето го и един от най-красивите модели детско-юношески маратонки на немския производител Адидас (поне според нас). Това е серията Own the game. Маратонките имат автентичен свеж вид, който ще допадне на малчуганите. Снабдени са със система adiWEAR и Cloudfoam за безкомпромисен комфорт и лекота.
МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни