ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062

Кои са най - желаните тениски от Световното по футбол?


тениска Адидас и тениска Найк
За Световното първенство по футбол тази година, Адидас се оказаха един от най - големите спонсори. Дванадесет отбора ще носят трите ленти и ще бягат по зелените руски стадиони с маратонки Адидас. Найк ще спонсорират десет отбора, но ще обуят повече от десет, което ще зависи от индивидуалните договори на футболистите със спортните марки. В началото на годината Soccer.com предсказаха, че най - желаните от феновете ще бъдат копията на титулярните фланелки на националите на Германия, Аржентина и Мексико. Докато при Найк големият интерес ще бъде към отборите на Португалия и Бразилия.

Найк обаче са на път да грабнат титлата за най-популярна мъжка тениска, която ще участва за Световната купа по футбол. Тениската на националния отбор на Нигерия е на път да разбие рекордите не само за африкански отбор, но и за някои от световните футболни клубове. 3 млн. предварителни поръчки са направени на новата тениска Найк Нигерия, която ще бъде пусната на пазара на 29ти май. Поръчките се очакват да се изпълнят чак до началото на другата година. Всеки брой струва 70 евро. Естествено ментета са почнали да заливат пазара, предлагат се за скромните 23 евро. Впрочем цялата колекция е доста свежа с принтове в зелено, тъмносиньо и бяло.

След успешната си работа миналата година върху колекция анцузи Adidas&Beams и маратонки, Адидас отново ще си сътрудничи с японската модна марка Beams. Ще бъдат пуснати малко преди Световното по футбол, футболни тениски Адидас, които ще носят логото и лентите на Адидас. Колекцията ще бъде в голямо разнообразие от цветове, логото на Beams и знамето на Япония ще бъдат другите отличителни знаци по тениските Адидас.

МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни