ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062

Отново на училище! Страхотни предложения, които не трябва да изпускаш!


Буквално остават броени часове до старта на първия учебен ден и съответно, новата учебна година. Ние в BGSport.eu сме също толкова въодушевени, както и всички родители на ученици.

Не се притеснявай, ако смяташ, че си закъснял с подготовката на своя малчуган за новата учебна година. Знаем, че имаш нужда от тетрадки, учебници, химикали, чанти, маратонки, спортни екипи. Нещата са твърде много и ние сме наясно с това.

Nike FUTURA BACKPACK

Стартираме с първото предложение чанти, които ще съберат всички ученически пособия. Това е чантата на Nike - Futura Backpack. Този модел на Найки са изключително удобни за носене и са изработени от висококачествени материали. Раницата е оборудвана с две отделения, отделение за лаптоп и два странични джоба.

Nike All Access Backpack

Второто ни предложение е отново модел на Nike - All Access. Едно от най-важните елементи, които тази раница покриват е да бъдат перфектни за ежедневна употреба. Така, че няма какво да го мислиш - детето ти ще се влюби в нея.

Nike Heritage AOP

И последното ни предложение отново е на американския производител Nike. Това е Heritage AOP. Сигурни сме, че тази раница ще се хареса толкова много, че и съучениците на твоето дете ще искат да разберат откъде се е сдобил с нея.

Ако искаш да разбереш кои са всичките ни налични модели раници от най-известните спортни производители Adidas, Nike &‌ Puma - можеш да посетиш тази страница в BGSport.eu
МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни