Cookie consent management tool Пролетни предложения на мъжки тениски в BGsport
ТЕЛ. ЗА ПОРЪЧКИ 0877 600 062
Viber

Пролетни предложения на мъжки тениски в BGsport


Тениските винаги са били от съществено значение, но напоследък, тъй като повечето офиси остават затворени и празни заради пандемията и температурите продължават да се повишават, те са направо наложителни.

Тениските са една от онези неща в гардероба ни, без които със сигурност не можем. От 5 лева до 5000 лева, има всякакви изчанчени и не толкова изчанчени модели на различни марки. Понякога една тениска се превръща в любимия ти елемент от гардероба ти. И това е нещо, което дори те кара да се страхуваш да се изпотиш… Да, до такава степен…

Има толкова много варианти – тениски, с които спиш, тениски за спорт, тениски, които носиш вкъщи. Абсолютно за всичко и всички.

За щастие на всички, продуктите споменати в тази статия са направени по изключителен начин. Топ материали и начин на изработка.

Ако питате нас – купувайте!

Nike мъжка тениска на Барселона

Независимо на кой футболен отбор симпатизираш, тази тениска на Найки е невероятна и изпипана до най-малкия детайл. Това е един модел, който със сигурност ще те накара да изпъкнеш в тълпата, където и да си.

Пума мъжка тениска на BMW

Факт е, че имаме нещо и за всички автомобилни фенове. Една възхитителна комбинация между спортния гигант Пума и автомобилния концерн BMW.

Всички фенове на марката ще оценят тази бяла мъжка тениска с изобразен модел на известната марка.

Адидас мъжка поло тениска

А сега, това е предложение за абсолютно всички! Без изключения. Изчистена червена мъжка тениска на немския гигант Адидас, която изглежда доста впечатляващо.

Адидас за пореден път доказват лидерската си позиция в сегмента на спортните стоки с този модел от серията Condivo 20, която излезе именно през тази 2021 година.


МЕНЮ
КАТЕГОРИИ
МАРКИ
КОНТАКТИ
гр. Варна
тел. 0877 600 062
email: info@bgsport.eu


2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни